Over ons

Hi! Wij zijn Astrid & Stijn. In het vijfde middelbaar in dezelfde klas gesukkeld en sindsdien een topteam. Ondertussen vrolijk getrouwd en trotse mama & papa van Tillie & Theo. 

Wie is Astrid?

Astrid wordt helemaal warm van musical, speelt al zo lang ze het zich kan herinneren toneel en zou het liefst de hele dag door zingen. Overdag staat ze in haar klasje van het vierde leerjaar. Ze deed in 2014 haar buitenlandse stage in de Happy School in Chilumba, Malawi. Sindsdien is ze haar hartje hier helemaal verloren en ging ze nog enkele keren terug. Ook in België laat ze het project niet los. Met nog enkele enthousiastelingen zit ze in het bestuur om geld in te zamelen voor het project en de communicatie met de school te onderhouden.

Wie is Stijn?

Stijn is een geboren scout en slaat al eens graag een balletje op het tennisveld! Hij werkt als verkoper bij Goed Gedrukt Schoten waar ze bedrukte kledij verkopen. Komt dat ons even goed uit! Hij ging, onder lichte dwang, in 2019 mee naar Malawi. Met een klein hartje vertrokken maar met een groot enthousiasme voor het project, het land en de bevolking teruggekeerd.

 

 

Ons doel? 

Wij verkopen T-shirts VAN en VOOR Chilumba. De leerlingen in de Happy school hebben de tekeningen gemaakt die op de kledij bedrukt worden. Hiermee willen wij de school in Chilumba steunen. Zo zal er per artikel die jullie kopen, 10% van de verkoopprijs rechtstreeks naar de school gaan.